Om Løb Langt

Løblangt.dk er et site om lange løb og at løbe dem. Hvad det bliver til, må tiden vise. I første omgang er det tanken, at sitet bygges op omkring en blog indeholdende fx race repports, anmeldelser af udstyr, strøgtanker fra et løberliv oa. Det er også planen at invitere gæste-bloggere ind, som kan give deres syn på løb og relaterede emner. Det er tanken på sigt at udbygge sitet med andre projekter. Pt. leger jeg fx med tanken om inden for en overskuelig femtid at afholde et cannonball ultra-trail løb på min egen hjemmebane i Midtjylland og makker med at få etableret en motionsrute i lokalområdet.

Bag sitet står Jens Baltzersen. Efter et halvt liv som fodboldspiller og flere år som motionsløber er jeg blevet fascineret af løb over lange distancer og gerne i terræn.

Når jeg har tid og plads i et i forvejen hektisk familie- og arbejdsliv, løber jeg med, når de gamle drenge på Silkeborg Orienteringsløberklub’s trailhold mødes onsdag aften.

Jeg bliver aldrig hverken den hurtigste eller den mest udholdende løber i skoven. Til gengæld nyder jeg til fulde hvert eneste skridt og glæder mig altid til den næste løbetur – alene eller sammen med andre.

Du finder også Løb Langt på:

Instagram: lob_langt

Facebook: Løb Langt

Strava: Jens Baltzersen

Kontakt Løb Langt

Du er altid velkommen til at kontakte Løb Langt. Du får det hurtigste svar ved at skrive til en af de ovenstående SoMe. Hvis du har meget på sinde og god tid til at vente på svar, kan du sende en mail ved at bruge kontaktformularen herunder.