Så får I ikke mere for den 25 øre

Så får I ikke mere for den 25 øre

22. oktober 2021 Slået fra Af loblangt

Det var så det. www.løblangt.dk lukker og slukker.

Sitet løblangt.dk lukker ned og forsvinder ud i cyberspace ved udløbet af indeværende betalingsperiode – det er vist en gang hen i februar eller marts 2022. Hvis du vil have noget med herfra, er der frit lejde til at kopiere og/eller stjæle, hvad end der måtte være at værdi på webstedet. Selv domænet kan overdrages, om det skulle kunne finde anvendelse i anden sammenhæng.

Men hvorfor, vi havde det jo lige så sjovt?

Der er primært to halvgode grunde til at lægge løblangt.dk i graven:

Sponsorbarnet har som en anden god socialdemokrat delt sit døgn og sin hele tilværelse op i tre omtrent lige store dele: tobaksrygning, håndens arbejde og hvile. Han tvivler ikke selv på de langsigtede resultater af dette, med egne ord, “holistiske opgør med udholdenhedsatletens indre masochist og sportens slavepiskende volumen-prædikanter”. Ligeså revolutionær denne tilgang til udholdenhedstræning måtte virke på os udenforstående, ligeså tvivlsomt er det, at den nogensinde vil bære frugt. Der vil derfor formentlig heller aldrig blive behov for at dokumentere effekterne af hans indsats på skrift.

For Bagmanden er sagen en anden. Det er nu endeligt og uigenkaldeligt gået op for ham, at der er mere fornøjelse i at strække ben i naturen end at skrive om løberelateret sniksnak. Det sammenholdt med en fremskreden arbejdsskade betinget af alt for mange år i det offentlige uddannelsessystem, som kommer til udryk i alt for lange, tynde og hvide fingre, der hvert øjeblik kan krakelere som forvitret kridt en regnvejrsdag ved Stevs klint, hvis de udsættes for mere kontorarbejde, gør at skriveriet må få ende her.

Det er ikke helt forbi, før den fede dame synger

Mens Facebooksiden med det originale navn “Løb Langt” ikke tildeles yderligere opmærksomhed og derved forbliver i den kollektive glemsel, den aldrig forlod, vil Løb Langt en tid endnu leve videre på Instagram-profilen @lob_langt.

Såvel Sponsorbarnet som Bagmandens præstationer ud i fysisk aktivitet vil i små og få glimt også kunne opleves på Strava.

Keep on truckin’ – vi ses derude eller et eller andet sted i underskoven :-)